KBBA

lazada

nuffnang

OFFICIALLY DAH TUA

Assalammualaikum,

Hai semua, 30 September yang lalu genap dah umur Eyda 34 tahun.. eh tua dah.. hehehe... kalau tahun lepas banyak yang sweet-sweet tahun ni banyak pulak yang terkejut-terkejut. hahahaha...

30 September 2017 sebenarnye kite ada event gak dengan grup KBBA9 dekat Lost World of Tambun.  Trip yang sangat best sebab 1st time jumpe semua blogger KBBA9 secara live... Sebelum ni tak aktif pun.. tulis pun asyik yang sedap hati je kan.

Beberapa hari sebelum Adik sepupu hantar beg Hello Kitty dan key chain yang comel ni... sebab dia tau kakak dia ni memang Hello Kitty Lover & Pink Lover. Hehehehe.


Alkisah meninggkatnya usia bermula pada 29 September bila tengah kemas-kemas nak balik tiba-tiba dapat pulak surprise Kotak Belon yang besar daripada Beauty Balloons. Thankyou Adik sebab buat surprise tu ye.


Malam 30 tu pulak dapat pulak Laptop si Merah namanya. Happy sakan la sebab memang niat dihati nak beli laptop baru untuk mudahkan kerja mendesign magnet dan update entry.


Pergi Lost World of Tambun tu pun satu hadiah sebenarnye. Hadiah daripada KBBA9 la kiranya kan. Kalau tak diberi peluang tak merasa la nak masuk gua, redah tasik, pusing LWOT, masuk rumah hantu semua tu. Makan pun best-best la dekat sana. Paling suka yang breakfast dekat dalam hutan tu.



Asben pulak pergi ke KL katanya nak pergi ke rumah kakak dia dekat Ampang ada hal. Rupa-rupanya dia boleh pulak deal dengan Akhmar dan Aciq (kedai hello kitty Danau) untuk beli semua barang kesukaan wife dia ni. Ahad tu dia balik dengan perasaan tak bersalahnya tipu wife dia then bagi 1 beg yang penuh dengan barangan Hello Kitty... Terharu jap rasanya. Usaha naik tren je nak ke KL tak nak wife dia tau tujuan dia. Surprise katanya. Love u olsss till jannah.


Hari Ahad tu lepas balik dari LWOT malamnya Asben ajak celebrate pulak dengan dia & Akhmar dekat Nando's makan pulak Ice Creame Cake dari BR... Permintaan dipenuhi sangat... suke suke suke...


Masuk kerja hari selasa dapat lagi hadiah... hahaha.. kali ni dari Kakak Akhmar Pulak, Sis Carol. Dia bagi kite Tiffin Pink ni.. Huuuwwwaaaa... nangis tengok tiffin ni sebab color pink dan dia completekan koleksi tiffin pink kite.



Esoknya pulak dapat lagi present daripada Kak Rosniwati dari Bunga Kayangan.. haaa.. semestinya pink lagi.. kali ni Teddy Pink pulak... suke suke suke.. comel sangat teddy ni... dengan warna pink siap ada tulisan Happy Birthday lak tu.


Selain hadiah yang cute mute tu kan, ramai yang wish dekat fb tapi kite tak reply lagi sebab masa tu memang tengah busy aktiviti dekat LWOT masa tu. Yang penting birthday kali ni sangat lah happy tak terkata. Dah tua-tua baru nak merasa dapat macam-macam kan. Hehehehe.... Terima kasih ye pada semua yang dah wish semoga korang pun sentiasa diberkati sama seperti doa-doa korang pada Eyda.

Okay lepas ni nak update pasal LWOT pulak... Salah satu hadiah birthday jugak kannnn...

p/s: doakan ayah mertua kite sihat ye.. sebab sekarang ni dia ada di hospital. Dalam bercerita pasal kegembiraan ada terselit kerisauan pada kesihatan ayah mertua.






















CORETAN DIARI PINK

4 comments:

  1. Wahhh alhamdulillah.. banyaknya dapat hadiah.. Happy Belated Birthday! :)
    Sesambil tu kita follow sini~~

    ReplyDelete
  2. Happy Birthday. Hope trip bersama di LWOT buat sis happy

    ReplyDelete

Si Chommel kate ✿◕‿◕)

About Us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...