KBBA

Pelancaran Jersi Bola Sepak Negeri Perak The Bos Gaurus edisi 2018

Assalammualaikum.

Hai semua selamat berhujung minggu. Malam tadi Eyda sempat pergi ke pelancaran jersi bola sepak Negeri Perak atau lebih sedap nk sebut The Bos Gaurus. Harapan untuk tahun ni sekurang-kurangnya berjaya mendapat 1 piala.

Majlis diadakan di Dataran Bulatan Amanjaya Meru dan dirasmikan oleh Menteri Besar Negeri Perak Datuk Seri Diraja Dr. Zambry Abdul Kadir.
Majlis lebih meriah dengan adanya barisan pemain Perak The Bos Gaurus.


Walaupun ada yang kata xberapa cantik tapi Eyda tetap suka dengan jersi ni. Sebab tak serabut sangat dengan logo-logo tajaan. Disusun teratur je. Logo penaja kali ni semestinga ada Al-Ikhsan, MAPS Perak, Quest International University, Lembaga Air Perak (LAP), Tourism Visit Perak dan WCE.

Seperti biasa Home adalah warna rasmi Negeri Perak Kuning dan Away warna merah maroon. Semasa jersi rasmi 2018 diumumkan, Al-Ikhsan juga turut membuka booth untuk peminat dapatkan jersi tersebut.


Dengan menggunakan hashtag baru #theboswillreturn, semestinya peminat bola sepak Kejor Yob Skor ni mahukan team Perak kembali bangkit seperti zaman Khalid Jamlus  dan Saravanan dulu. So dengan harapan tahun ni dapat la angkat 1 piala kan. All the best THE BOS GAURUS

Kredit gambar: FB Perak The Bos GaurusCORETAN DIARI PINK

13 comments:

Pengulas nak ulas sini

About Us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...