KBBA

EydaZcOOkieS Snek Kudapan Anda | Lidah Kucing, Florentine dan Cornflakes Madu

Assalammualaikum dan hai semua.

Baju raya dah beli? Biskut raya dah buat ke? Haida tahun ni ala kadar je. Tapi sibuk dengan bisness biskut kudapan raya. Tahun ni masuk tahun ke dua Haida usahakan biskut Florentine dan cornflakes madu. 


Gifts Box


Buat kecil-kecilan je. Jadilah nak buat duit raya dan beli persiapan raya. Tahun lepas merasa la beli freezer baru. Hehehe. Tahun ni target lain pula, rasa macam nak bercuti je nak hilangkan serabut kepenatan


.

Lepas raya kalau berminat boleh lah contact ye. Hehehe. Sekarang ni dah closed order dah pun. Ini semua gambar set gifts box. Sesuai la nak buat hamper raya. Pergi rumah saudara mara pun boleh bawa.

Haida harap korang dat doakan bisnes ni bertambah maju. Mana tau satu hari nanti boleh buat besar-besaran pula kan. Terima kasih buat semua yang selalu support Haida. Pada yang tahu masalah Haida hope korang doakan yang terbaik ye.




CORETAN DIARI PINK

No comments:

Post a Comment

Pengulas nak ulas sini

About Us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...