KBBA

nuffnang

Surya S Great Grain Makanan Lengkap Dengan Serat Tinggi


Kebaikan Surya S Great Grain di Bulan Puasa

Assalammualaikum dan hai semua.
Ingat tak beberapa hari lepas Haida ada share pasal macam mana Haida kekalkan tenaga sepanjang bulan puasa ni walaupun tidak bersahur dengan nasi? Kalau tak ingat korang boleh klik SINI.

Kali ni Haida nak ceritakan apa kebaikan yang ada di dalam pek Surya S Great Grain ni. Kalau sebelum ni Haida hanya bagitahu yang ia mengandungi 18 jenis bijirin serakang Haida nak tambah lagi info bahawa selain 18 bijirin tersebut, ia juga mengandungi 5 jenis makanan Sunnah yang menjadikan ianya satu fomulasi unik dan lengkap untuk kita.

5 Makanan Sunnah
-Habbatus Sauda
-Zaitun
-Delima
-Buah Tin dan;
-Madu

Semestinya korang sendiri dah tau apa kebaikan makanan Sunnah ni kan? Makanan Sunnah ini selain daripada dapat menyihatkan tubuh badan ia juga dapat memberi kecerdasan otak.



18 Bijirin
-Beras merah
-Kacang merah
-Kacang Hijau
-Benih Coix
-Biji Bunga Teratai
-Biji Rami
-Beras Perang
-Jagung
-Kacang Soya
-Gandum
-Sekoi
-Bijan Hitam
-Kacang Walnut
-Kernel Aprikot
-Kacang hitan
-Benih Chia dan ;
-Beras Pulut

Kesemua multi-bijirin ini mempunyai set nutrien yang sangt komprehensif termasuk karbohidrat yang baik, protien serat makanan, vitamin & antioksida yang pastinya ia dapat menjadikan pilihan terbaik untuk kita sekeluarga.

Bagi Mak-Mak yang nak berikan anak-anak korang nutrisi yang terbaik maka korang boleh lah manfaatkan Surya S Great Grain ni dengan sebaiknya. Ia dah dilengkapkan dengan nutrien yang diperlukan dan memberi tenaga dan fokus untuk anak-anak korang jalankan aktiviti harian mereka.

Kalau korang nak tahu. Sepanjang bulan puasa ni Haida amalkan minum Surya S Great Grain ni je. Alhamdulillah inilah masa yang sesuai untuk kuruskan badan. Haaa.. berjayalah tukar saiz baju dari saiz 44/46 ke 40/42. Haaa.. siapa tak suka kannn.

Dekat mana korang boleh dapat kan Surya S Great Grain ni? Mudah je. Kornag boleh pergi ke mana-mana cawangan Watson seluruh Malaysia ni atau

Facebook : Surya Malaysia
Instagram : @Surya.Malaysia
Shopee : SGGShopee






CORETAN DIARI PINK

6 comments:

  1. Merah ye bila dah bancuh..
    Mudah kalau terlewat bangun untuk sahur.. bancuh nie dan minum..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya warnanya pinky pinky gitu. memang mudah

      Delete
  2. Replies
    1. Bahan tu main peranan juga. pemilihan yang terbaik ni

      Delete
  3. waah! menarik ni. boleh buat bersahur. puasa 6 bulan syawal tak buat lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berjaya ke tidak selesaikan puasa 6 tu. cuba minum ni skali tak?

      Delete

Pengulas nak ulas sini

About Us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...