KBBA

Hotel De Art Seksyen 9 | Shah Alam

Assalammualaikum dan hai korang.

Ha kali ni Haida nak cerita pasal hotel tempat kiteorang menginap masa Konsert Reunion Exists dua minggu lepas.

Nama hotel ni Hotel De Art, dan ia terletak di Seksyen 9, Shah Alam. Tak jauh dari Stadium Melawati, Shah Alam tu, lebih kurang 15 minit sahaja. Haida suka hotel yang macam ni. Simple tapi menarik, sesuailah untuk kita sekadar rehat-rehatkan diri dan tidur. Kalau pergi hotel Haida suka tengok susun aturnya. So jom tengok macam mana bilik hotel ni.


Haida suka juga sebab walaupun saiz tak besar, tapi kemudahannya lengkap. Toilet pun bersih, siap ada pengering rambut lagi. Cuma kalau nak menggosok kena la keluar sikit tapi tak jauh la dari bilik. Haida pulak dah siap-siap gosong semua dari rumah. Jadi tak ada masalah la nak keluar pergi iron baju.






Kalau yang nak menginap lama tu korang tak payah risau sangat. Sebab sebelah hotel ni ada kedai dobi layan diri. Jadi tak risau la nak bawa baju banyak. Kedai makan pun banyak kawasan ni. Kalau lapar tengah malam kedai mamak ada je dekat bawah. Hehehe.
So kalau korang nak cari hotel yang mudah macam ni boleh la cuba.

Alamat: No 26, Jalan Tengku Ampuan Zabedah G9/G, Seksyen 9, 40100 Shah Alam, Selangor.

No Telefon: 03-5888 7890

CORETAN DIARI PINK

No comments:

Post a Comment

Pengulas nak ulas sini

About Us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...