KBBA

Konsert Exists Reunion 2019

Assalammualaikum, Hai korang.

Walaupun dah 2 minggu berlalu tapi rasanya masih tak terlambat nak cerita serba sedikit pasal konsert ni pada korang semua.

Memang dah lama aim untuk konsert Exists ni selepas KRU hari tu. Mulanya ingatkan diaorang nak buat dekat Istana Budaya, tapi diaorang buat dekat Stadium Melawati Shah Alam dan Singapura je kali ni.
jadilah bergambar dengan poster je
Kalau ikutkan memang tak jadi nak pergi memandangkan ada program PGA pada 29 dan 30 September tu. Tapi tak sangka pula la ada surprise untuk kite last minit bila dapat tau program tu ditunda atas sebab jerebu. Akma ajak pergi ke KL untuk hantar chocolate bouquet yang ditempah oleh kakaknya. Lepas hantar kami pergilah check-in di hotel De Art Seksyen 9, Shah Alam. Waktu malam dia ajak keluar cari makan area Shah Alam. Tapi rupanya bukan ajak makan, dia bawa ke Stadium Melawati Shah Alam ni.
Hadiah birthday katanya, nak bagi Haida happy. Giler tak happy kan. Ingatkan tak merasa dah nak tengok konsert Exists Reunion ni. Layanlah semua lagu nostalgia dari Exists ni sampai hampir hilang suara dah. hehehe... Bestnya sebab semua lagu tu malar segar dan memang dah hafal dari zaman sekolah. Terimbau jugaklah kenangan zaman muda-mudi tu.
Konsert bermula dalam pukul 9 malam dan habis dalam jam 11 lebih. Paling best bila Ezad Lazim nyanyikan lagu Happy Birthday. Wahhh terasa macam lagu tu dituju khas buat hakak ni. Hahaha.

Lepas habis konsert sempatlah bergambar jap dekat banner gambar kumpulan Exists tu. Kemudian tak lepaskan peluang untuk dapatkan T-shirt, woven beg, cd dan beberapa lagi cenderahati ekslusif kumpulan EXISTS ni.
buat kenangan
Tapi Haida sangatlah menaruh harapan tinggi agar diaorang akan buat lagi Konsert di Istana Budaya pula. Hope jadi kenyataan. Kali ni tak banyak gambar boleh dikongsikan sebab gambar tak berapa cantik. Port pun tak berapa strategik. Apa pun still enjoy malam tu.

CORETAN DIARI PINK

No comments:

Post a Comment

Pengulas nak ulas sini

About Us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...